Sikerkönyvtár  
Könyvtárunkról
Hírek, Újdonságok
Katalógus
Elérhetőségünk
Szolgáltatásaink
Kép és videó galéria
Olvasói fórum
Tudásexpó-Expressz
Kapcsolatfelvétel
Nyitvatartás
Üdvözöljük könyvtárunk honlapján!

 

GYERMEKJÓGA - 2023. 02. 20.

Bedőcsné Vacskó Veronika, okleveles gyermekjóga oktató tartott 6-8 éves gyermekeknek mesés jógaórát. A résztvevők a mese során megismerkedtek Tildával, és a kisegér barátaival, akikkel megannyi kalandon jógázták át magukat.

 
 

Adventi készülődés
2022. november 24.


Adventre készülődtünk november 24-én a Siker Könyvtárban. Adventi koszorút, kopogtatókat és asztali díszeket készítettünk. Jó hangulatban szép alkotások születtek.

 

A rendezvényről készült képeket a fotóra kattintva megtekintheti.

 

Kártyanaptár kiállítás
2022. október 27.

Több, mint 1000 db kártyanaptárból álló kiállítás megnyitóját tartottuk október 27-én. A kiállítást Feiszt György nyugalmazott főlevéltáros nyitotta meg. Fagotton közreműködött Feriencsik László fagottművész, Almási Dániel és Kovács Miklós (Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium diákjai). A kiállítás november 10-ig tekinthető meg a könyvtár nyitvatartási idejében. A rendezvényről készült képek az alábbi fotóra kattintva megtekinthetők.

 

ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK
2022. október 3-9.

Október 3-án a Zumbával az egészségért című rendezvényünkre vártuk az érdeklődőket. A bemutatóval egybekötött előadást Kovács Fanni tartotta. A vállalkozó szellemű résztvevők elsajátíthatták a zumba-fitness elemeit.

A fotóra kattintva megtekintheti Galériánkat.

Október 6-án az Utcától a kanapéig – Állatvédők, a gazdátlanok esélye című előadás tartottuk. Vendégünk volt Csollányné Horváth Krisztina, a Fekete István Állatvédő Egyesület elnöke, az Egyesület önkéntesei és gazdikereső állatai.

A fotóra kattintva megtekintheti Galériánkat.

 

 

Játék a ritmussal - 2022. 06. 23.

Vendégünk volt Keibinger Norbert, dobos.
A rendezvényen különböző ütős hangszereket próbálhattak ki a résztvevők.
Egyszerűbb ritmusokat ütve, jó hangulatban telt a másfél óra.
A rendezvényről készült képeket itt megtekintheti: 

 A Mozogj az egészségedért világnap alkalmából 2022. május 9-én Táncházat tartottunk. A rendezvényt Kovács Fanni vezette, aki moldvai tánclépéseket tanított a résztvevőknek. 

 

A massázs luxus? - A megelőzés és gyógyítás legősibb módja címmel Szabó Anett masszőr tartott előadást könyvtárunkban.


A rendezvényről készült fotókat Galériánkban megtekintheti.


 

Csereberével egybekötött szalvétakiállítás megnyitóját tartottuk március 17-én. A Kántor Istvánné magángyűjteményéből összeállított kiállítást március 25-ig tekinthették meg az érdeklődők. A csereberére három alkalommal volt lehetőség. Ezt a lehetőséget többnyire gyűjtők használták ki.

A rendezvényről készült fotókat megtekintheti.

A Vaol cikkét olvashatja, a Vas Népe fotóit pedig a megtekintheti.

 

Tavaszköszöntő, húsvétváró kézműves foglalkozást tartottunk a Siker Könyvtárban március 10-én. A rendezvényről készült képek  megtekinthetők. Még több fotó .

 
 
 

Könyvtárunk támogatója:


 
Szeretettel várjuk Önt és családját