Sikerkönyvtár  
Könyvtárunkról
Hírek, Újdonságok
Katalógus
Elérhetőségünk
Szolgáltatásaink
Kép és videó galéria
Olvasói fórum
Tudásexpó-Expressz
Kapcsolatfelvétel
Nyitvatartás
Üdvözöljük könyvtárunk honlapján!

 Hatodik alkalommal rendeztük meg adománygyűjtő Karácsonyi Bazárunkat azzal a céllal, hogy könyvtárunk állományát mégtöbb új könyvvel bővíthessük. A 2019. november 15-től december 20-ig tartó bazáron 76.830  Ft-ot sikerült összegyűjteni, mely összegből megvásárolt könyveket megtekintheti honlapunkon. Támogatóinknak akkor egy-egy saját kezűleg készített tárgyunkkal kedveskedtünk, és ezúton is köszönjük az adományokat. A Karácsonyi Bazár ajándéktárgyai  az oldal galériájában megtekinthetők.
 

                                                 

 


Az újév első négylábú látogatói
  
 


KARÁCSONYVÁRÓ MŰHELY 2019.

November 27-én karácsonyra hangolódtunk a Siker Könyvtárban. A kézműves foglalkozáson négyféle díszt készíthettek el maguknak az alkotni vágyók.


 

ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK 2019.

2019. október 2-án az Aréna Óvoda ovisai látogattak hozzánk egy játékos, interaktív mesedélelőttre. A foglalkozást Fülöp Katalin tartotta.

2019. október 3-án
a Miből-mit? című pályázatra beérkezett alkotások kiállításának megnyitóját tartottuk. A pályázatra - az újrahasznosításra alapozva - hulladékból készített tárgyakat vártunk. A kiállítást Feiszt György főlevéltáros nyitotta meg. Harmonikán közreműködött Peltzer Géza. A kiállítást október 10-ig lehet megtekinteni a könyvtár nyitvatartási idejében, hétfőtől péntekig 9-től 17 óráig. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

 
 
 
 
Szeretettel várjuk Önt és családját