Sikerkönyvtár  
Könyvtárunkról
Hírek, Újdonságok
Katalógus
Elérhetőségünk
Szolgáltatásaink
Kép és videó galéria
Olvasói fórum
Tudásexpó-Expressz
Kapcsolatfelvétel
Nyitva tartás
Üdvözöljük könyvtárunk honlapján!

 
 
 
 

Az Országos Könyvtári Napok alkalmából meghirdetett Kutya a családban című fotópályázat II. fordulója is lezárult. A versenyben résztvevő fotókra 2018. október 25-ig lehetett szavazni Facebook-oldalunkon. A legtöbb szavazatot Németh Renáta „Erdei megfigyelő” című fotója kapta, mellyel elnyerte a KÖZÖNSÉGDÍJAT. Gratulálunk!

 Október 24-én kezdődött Könyvtárunkban a Szombathelyi Szív a Szívért Egyesület Őszikék Kreatív Klubjának kiállítása, melyet Hajdu Endre, az egyesület elnöke nyitott meg. A különféle technikával készült kézműves képeslapokat október 31-ig tekinthetik meg az érdeklődők, a könyvtár nyitvatartási idejében.  


Az Országos Könyvtári Napok keretében megrendezésre került "A kutya, mint családtag - Hogyan neveljünk tökéletes családi kutyát" beszélgetős előadás vendége Csizmazia Tamás, az Alpok Alfa Kutyaiskola vezetője, nyomozókutya-vezető volt.

A 2018. október 4-én tartott előadást megelőzően került sor a "Kutya a családban" című fotópályázatra beérkezett pályamunkák kiállításának megnyitójára és díjátadóra.

 

 
 
 A Nemzeti Együttműködési Alap 2017-ben 500.000,- Ft-tal támogatta az Alapítvány működését.

 
 
Szeretettel várjuk Önt és családját