Kezdőlap
Kapcsolatfelvétel
Oldaltérkép
Könyvtárunkról
Hírek, Újdonságok
Katalógus
Elérhetőségünk
Szolgáltatásaink
Kép és videó galéria
Olvasói fórum
Tudásexpó-Expressz
Kapcsolatfelvétel
Nyitva tartás
Szombathelyi SIKER Könyvtár
2018. november. 19.
Névnap: Erzsébet, Zsóka


Hírlevél
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Szavazás
Meg van elégedve rendezvényeinkkel?
Igen
Általában igen
Egyáltalán nem
www.ysolutions.hu
www.nfu.hu
A honlap a TÁMOP-3.2.4-08/1-2009-0031 azonosító számú pályázat támogatásával valósult meg.

Hírek 2018.

 

2018. 10. 25.


Október 24-én kezdődött Könyvtárunkban a Szombathelyi Szív a Szívért Egyesület Őszikék Kreatív Klubjának kiállítása, melyet Hajdu Endre, az egyesület elnöke nyitott meg. A különféle technikával készült kézműves képeslapokat október 31-ig tekinthetik meg az érdeklődők, a könyvtár nyitvatartási idejében.

 

2018. 10. 05.


Az Országos Könyvtári Napok keretében "Kutya a családban" címmel fotópályázatot hirdettünk. A szeptember 30-ig beküldött fotókat kiállítottuk. A kiállítás megnyitóját október 4-én (csütörtökön) tartottuk, melyen átadásra került a hét díjazott fotóért járó könyvjutalom. A kiállítás október 12-ig látható a könyvtár nyitvatartási idejében.

 

2018. 10. 04.
Az Országos Könyvtári Napok keretében megrendezett "A kutya, mint családtag - Hogyan neveljünk tökéletes családi kutyát" című beszélgetős előadás vendége Csizmazia Tamás, az Alpok Alfa Kutyaiskola vezetője, nyomozókutya-kiképző, valamint Dexter nevű kutyája volt.

 

 

2018. 01. 26.      

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében – az Erzsébet-program keretében – ismét meghirdette üdülési pályázatát nyugdíjasok számára. A pályázat beadási határideje 2018. január 19. volt. Könyvtárunk - ahogy az elmúlt években is - segített a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló nyugdíjasoknak az Erzsébet-program pályázatának elérésében.

 
2018. 01. 23.
Új könyveket vásároltunk abból a 45.050,- forintból, amely a karácsonyi adománygyűjtés során gyűlt össze. Az olvasók, könyvtárlátogatók pénzadományait saját kezűleg készített tárgyainkkal köszöntük meg.

 
 


SZOMBATHELYI SIKER KÖNYVTÁR ALAPÍTVÁNY
E-mail: siker@vk-szombathely2.bibl.hu
 
 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Szerzői jogok
Copyright © 2006-2011. SZOMBATHELYI SIKER Könyvtár. All rights reserved.